Kuka?

Miikka-Markus Leskinen, s. 1985 Rovaniemi. Asuinpaikka: Parkano.

Yhteiskuntatieteilijä / digitaalisen mainonnan asiantuntija. Työskentelen yksityisellä työnantajalla mainonnan parissa.

Politiikasta olen kiinnostunut tutkijanasenteella. Yhteiskunnalliset asiat ovat jokapäiväinen harrastukseni joko lukemisen, keskustelun tai osallistumisen kautta. Olen myös ollut ehdokkaana tai kampanjan tekijänä useissa vaaleissa.

Olen yhteiskuntatieteiden maisteri kansainvälisistä suhteista (politiikkatieteet) sekä vuodesta 2018 tohtorikoulutettava, Lapin yliopisto. Seurannut erityisesti armenialaisten kansanmurhan (1915–1923) historiallista tunnustamista kansainvälisessä politiikassa. Aihetta käsittelevä pro gradu -työni on vapaasti luettavissa.

Parkanossa olen varavaltuutettu Keskusta+KD-listalta. Johdan Kristillisdemokraattien paikallisosastoa Parkanossa: kunnassa, joka oli viime eduskuntavaaleissa ”Suomen toiseksi kristillisdemokraattisin” (46,5%). Olin eduskuntavaaleissa KD Pirkanmaan piirin vaalipäällikkö sekä varakansanedustaja Kauko Turusen henkilökohtainen vaalipäällikkö.

Tällä hetkellä olen puoluepolitiikan osalta sitoutumaton.

Poliittisen vaikuttamisen osalta olen ollut esillä mm. Maaseudun Tulevaisuudessa, Aamulehdessä ja paikallismedioissa sekä Radio Deissä, AlfaTV:llä ja Yle radiossa.

Minut tunnistaa myös seurakuntatoiminnasta yli kirkkokuntarajojen. Olen lisäksi toiminut työnantajavastuissa useassa yhdistyksessä, ollut perustamassa yhteiskuntatieteellistä paikallisjärjestöä ja tunnen yliopistohallinnon kaikki tasot.

Lue työasioistani lisää Leskinen.net-pääsivustolta (siirtyy pois blogista).

Blogissani kirjoitan hyvin moninaisista aiheista. Teemat liittyvät lähinnä kriittiseen ajatteluun, luoviin sisältöihin ja filosofiaan.

Katso täältä tärkeimmät kanavat, joissa olen aktiivinen.